Què fem

Activitats

Fem tot tipus d’activitats culturals, des de presentacions de llibres, Sant Jordi i cinefòrums, fins a trobades per a fer comunitat com calçotades, sopars de Nadal o fer “Cagar el Tió”

Classes de Català

Inscripcions obertes!

Organitzem classes de Català bàsic i avançat. De forma presencial (a Roma) i online.

CALçOTADA 2022… finalment… després de la pandemia, junts!

Reviu la Calçotada que vàrem fer el passat 12 de març a Roma

Ràdio Catalunya-Itàlia

La Ràdio Catalunya-Itàlia és una ràdio online feta de forma voluntària i participativa en llengua catalana i italiana pels membres de la comunitat catalana a Itàlia. La ràdio emet online cada dimarts a les 21h. També es pot escoltar en forma de podcast.

T’interessa? Contacta’ns

La Mainada de Roma

La Mainada de Roma és el grup amb finalitats culturals de nens i nenes de parla catalana de la capital italiana i pobles dels voltants.

Junts, celebrarem tradicions nostrades i farem sortides per a que els més menuts que viuen a Itàlia sentin també la cultura catalana com la seva.

Premi Sant Jordi artístic i literari

Cada any des de l’Associació Catalans a Roma (i amb la participació de la Delegació de la Generalitat a Itàlia) organitzem un premi artístic i literari per Sant Jordi. En aquest premi hi poden participar adults i nens/es en dues modalitats: artística (un dibuix o una pintura) o literària (narració o poesia en llengua catalana).

3a edició – Sant Jordi 2022

Ja pots participar a la 3a edició del Premi Sant Jordi artístic i literàri Catalunya Itàlia, organitzat conjuntament amb Ràdio Catalunya Itàlia i amb la participació la Delegació a Itàlia de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Cultural de l’Alguer, Òmnium Cultural l’Alguer, l’Obra Cultural Balear, la Plataforma per la Llengua i l’Institut d’Estudis Catalans.

El premi està destinat a adults i nens. En àmbit literàri es pot participar amb una narració o una poema i en l’àmbit artístic amb un dibuix o una pintura. pintura (en l’àmbit artístic).

Anima’t i participa-hi!