Notícies

Vot Exterior: sessió informativa sobre els canvis de la llei

Sessió informativa virtual el 10 febrer a 18.00 (hora cat.) sobre el nou sistema de vot exterior. Organitzada amb participació (tbc) de la Fiec, de Marea Granate i de Catalansalmón. Una conversa molt interessant i moltes informacions importants! Us deixem el video complert.


Dediquem el mes d’octubre a la vulcanologia

Aquest mes d’octubre l’hem dedicat a la vulcanologia amb dos activitats molt interessants.


Premiats del Premi artístic i literari de Sant Jordi

La tercera edició del Premi artístic i literàri de Sant Jordi organitzat per Ràdio Catalunya-Itàlia ha estat un èxit. Lleigex la notícia per veure totes les obres i descobrir els premiats.


Presentem el programa d’actes Sant Jordi 2022 a Itàlia

Per al proper 23 d’abril, hem preparat una sèrie d’actes per a que la comunitat catalana a Itàlia pogui gaudir d’un Sant Jordi molt especial


Presentem la campanya 100 socis

El dia 14 de març hem presentat la Campanya 100 socis amb l’objectiu d’aconseguir 100 socis aquest any 2022. Participa-hi!


La Calçotada 2022, tot un èxit

La calçotada celebrada el 12 de març ha estat tot un èxit. Més de 80 amics i amigues de la comunitat italo-catalana hem gaudit d’un dia fantàstic.


El proper 12 de març organitzem la Calçotada 2022

Un any més, la comunitat catalana d’Itàlia es reunirà per a menjar un dels productes més tradicionals de Catalunya: els calçots!


Presentació 3er Premi Sant Jordi artístic i literàri

Ja s’han publicat les bases per a participar al 3er Premi Sant Jordi artístic i literari organitzat per la Ràdio Catalunya Itàlia.