Sant Jordi 2022 a Itàlia

La Diada de Sant Jordi és sempre un dia molt especial per a les catalanes i catalans i enguany hem preparat una sèrie d’actes i activitats per a celebrar Sant Jordi com cal!

Programa especial 3er Premi Literari i Artístic de Sant Jordi Ràdio Catalunya Itàlia

El 23 d’abril a partir de les 4 de la tarda us esperem a la sintonia de Ràdio Catalunya Itàlia amb un programa especial dedicat a la diada de Sant Jordi i al Premi Literari i Artístic organitzat per la ràdio (enguany en celebrem la 3a edició!) Durant el programa parlarem de roses i llibres, farem entrevistes i donarem a conèixer els guanyadors del 3r Premi de Sant Jordi Literàri i Artístic. A més també llegirem les obres dels participants!

Si no podeu escoltar el programa en directe us recordem que el podeu escoltar online en forma de podcast en qualsevol moment.

Per a conèixer tots els detalls del 3r Premi de Sant Jordi fes click aquí.

Trobada amb l’escriptora Maria Barbal

El 23 d’abril també a partir de les 4 de la tarda us esperem a la Libreria Obradeck de Roma on la comunitat catalana tindrà el privilegi de trobar-se amb l’escriptora Maria Barbal.

Durant la trobada repartirem punts de llibre i roses. Una ocasió ideal per a celebrar tots junts la diada de Sant Jordi a Itàlia.

Més informació de l’acte aquí.

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: